Final Fantasy 7

Remake

Bestel hem nu alvast

Bestel vandaag nog vooruit en reserveer alvast de beste plek in huis om helemaal los te gaan. Zorg dat je niet misgrijpt tijdens de officiële lancering van de allerbeste role playing game ooit gemaakt!

7

Final Fantasy 7 Remake

Herbeleef de magie en de ontroering van Square-Enix’s meest epische en grondbrekende Final Fantasy game in de geschiedenis van de reeks. Honderden fans over de hele wereld beschouwen Final Fantasy VII al jaren als één van de beste RPG-games aller tijden. Na de talloze heruitgaves op PC, PlayStation 4 en binnenkort ook Nintendo Switch heeft Square-Enix beslist om de volledige game van kop tot teen op te frissen. Een haast onmogelijke taak…

Pre-order

Final Fantasy 7 remake

Bestel hier de meest verkochte RPG game ooit

Spel overzicht

Genre

Action, Adventure, Shooter

Release Datum

10 april 2020

Uitgever

Square Enix

Platforms

Playstation, PC

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe, uitgebreide versie van de legendarische RPG, gemaakt voor het publiek van vandaag. In de game gaat de wereld gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere, monopolistische corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. In de uitgestrekte stad Midgar komt een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt in verzet. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elitaire SOLDIER-eenheid, verleent als huursoldaat zijn diensten aan de groep, onbewust van de epische consequenties die dit voor hem zal hebben…

Personages

Een welkom weerzien van de dappere helden en slechterikken

Cloud Strife

Een ex-SOLDAAT: eerste klas, Cloud kwam naar Midgar om een ​​nieuw hoofdstuk in zijn leven als huurling te beginnen. Op uitnodiging van zijn jeugdvriend Tifa accepteerde hij een baan bij Avalanche. Hij mag zijn busterzwaard tegen Shinra-troopers dragen, maar hij geeft niet om de benarde toestand van de planeet. Voor hem is dit een baan en meer niet.

Aerith Gainsborough

Aerith is een bloemenverkoper die in de sloppenwijken van Sector 5 woont, die Cloud voor het eerst ontmoet in de straten van Midgar na het bombardement op Mako Reactor 1. Shinra heeft haar van kinds af aan goed in de gaten gehouden, omdat ze het vermogen heeft om de stem van de planeet te horen. Ze wordt vaak aangetroffen in een bescheiden bloemenperk in een oude kerk in Sector 5.

Tifa Lockhart

Een loyaal lid van Avalanche─een ondergrondse organisatie die tegen Shinra─Tifa is, runt ook Seventh Heaven, een populaire bar in de sloppenwijken van Sector 7. Hoewel ze een vreselijke wrok koestert jegens Shinra, is ze er niet van overtuigd dat het bombarderen van makoreactoren de oplossing is. Terwijl ze worstelde om haar zaak met haar geweten te verzoenen, werd Tifa voor het eerst sinds jaren herenigd met haar jeugdvriend Cloud.

Barret Wallace

De leider van een onafhankelijke lawinecel in Midgar, Barret, werd door de oude garde verloochend vanwege zijn extreme methoden die te veel aandacht trokken. Vervolgens kwam hij naar Midgar, waar hij besloot om zijn vendetta tegen Shinra voort te zetten met een kleine maar vertrouwde groep volgelingen. Als ze niet tegen het bedrijf vechten, dienen hij en zijn kameraden in de buurt en houden ze de mensen veilig – inclusief zijn dochter Marlene, op wie hij als liefhebbende vader luistert.

Red XIII

Red XIII is een beest met een vlammende staart, karmozijnrode vacht, dodelijke klauwen en het vermogen om te spreken. Momenteel wordt hij in functie gehouden als proefpersoon voor professor Hojo.

Jessie

Een lid van de anti-Shinra-weerstandsgroep Avalanche. Jesse, verantwoordelijk voor de inkoop, verkrijgt al het materiaal dat nodig is voor de activiteiten van de groep, van explosieven tot nep-ID’s. Bekwaam in het sleutelen aan machines, verdient ze ook bedrijfsmiddelen door waterfiltratie-eenheden en andere apparaten te repareren om door te verkopen. Een zorgzaam soort met een zwak voor knappe mannen.

Wedge

Een lid van de anti-Shinra-weerstandsgroep Avalanche. Wedge is belast met het verzamelen van informatie en het kalmeren van rivaliserende groepen met behulp van zijn indrukwekkende lijst met contacten en persoonlijke charme. Hij speelt ook de cruciale rol bij het testen van nieuwe menu-items op Seventh Heaven. De sfeermaker die de spanningen tussen de andere leden verlicht, hij is een essentieel onderdeel van het team

Biggs

Een lid van de anti-Shinra-weerstandsgroep Avalanche. Omdat Barret gevoelig is voor volatiliteit, volgt Biggs altijd rustig door. Van nature netjes en opgeruimd, zijn favoriete dingen zijn schoonmaken en douchen.

Sephiroth

Een voormalige SOLDAAT die zich onderscheidde als held in de oorlog tegen Wutai. Zijn prestaties op het slagveld zijn zo legendarisch dat ze talloze mensen inspireerden om zich bij het leger aan te sluiten. Volgens officiële rapporten is hij tijdens een geheime missie overleden, hoewel de details van het incident bijna niet bestaan.

Reno

Een lid van de Turken ― een speciale taskforce binnen Shinra’s afdeling Algemene Zaken. Reno valt op door zijn vurige rode haar, sardonische grijns en arrogante houding. Met bliksemsnelle bewegingen en een speciaal uitgeruste wapenstok speelt hij met zijn tegenstanders terwijl hij talloze aanvallen ontketent.

Rude

Een lid van de Turken ― een speciale taskforce binnen Shinra’s afdeling Algemene Zaken. Rude is een intimiderende aanwezigheid met zijn geschoren hoofd, zonnebril en massief montuur. Hij spreekt alleen wanneer het absoluut noodzakelijk is en geeft er de voorkeur aan zijn blote vuisten en fysieke vaardigheid te gebruiken om zijn vijanden te onderwerpen.

President Shinra

Hij is de huidige president van de Shinra Electric Power Company en heeft het bedrijf in zijn eentje verhoogd van een fabrikant van handvuurwapens tot het enorme conglomeraat dat het nu is. Hij gebruikt moordende bedrijfstactieken om winsten veilig te stellen en gaat zelfs zo ver dat iedereen die tegen hem is, wordt uitgeschakeld. Hij is echter openhartig voor diegenen die het geluk hebben in zijn goede genade te zijn.

Heidegger

De directeur van Openbare Veiligheid, deze voormalige commandant, is sinds de begindagen van het bedrijf de rechterhand van president Shinra. De president vertrouwt hem impliciet, wat van Openbare Veiligheid de krachtigste divisie binnen Shinra heeft gemaakt. Net als de president is Heidegger meedogenloos en zal hij niet aarzelen om anderen op te offeren om te krijgen wat hij wil.

Roche

Een 3-C SOLDIER-machinist die van fietsen, snelheid en iedereen houdt die met hem kan toeren. Een demon op wielen, hij wordt door velen in de organisatie verbannen vanwege zijn capriolen en algemene minachting voor iemands veiligheid.

Professor Hojo

Directeur van de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Shinra Electric Power Company. Hij ontwikkelt verschillende biologische wapens, zonder zorg voor ethiek of moraal. Als het omwille van zijn werk is, aarzelt hij niet om een ​​menselijk leven te nemen voor zijn experimenten. In zijn eerdere gezamenlijke onderzoekswerk voerde hij speciale operaties uit bij soldaten, waardoor hun fysieke kracht toenam en het lukte SOLDIERs te baren.

Uncover the Whole Story

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Proin eget tortor risus. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Proin eget tortor risus. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Build & Captain Your Own Ship

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Join & Follow the COmmunity

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero m

Inplannen van tweets nu ook mogelijk via Twitter

Inplannen van tweets is nu ook mogelijk via twitter. Alle gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun berichten vooraf in te plannen op een zelf bepaalde tijd en datum. Tot nu toe waren de gebruikers van twitter aangewezen op derde partij apps voor het inplannen van...

Thuiswerken doe je zo

Thuiswerken de nieuwe manier van denken Thuiswerken vereist een andere benadering en manier van denken dan het werken bij een werkgever in het bedrijf. Thuis werken is dat het nieuwe nu geworden? Deze corona pandemie dwingt werkgever en werknemers om op afstand te...

Email handtekening in outlook

Een professionele email handtekening in outlook Een email handtekening maken om je bedrijf professioneel te presenteren in al je e-mailverkeer lijkt ingewikkeld. Met dit stappenplan is het een fluitje van een cent. Lees hieronder alle mogelijkheden. Door een...

Cybercriminelen misbruiken maatregelen rondom corona

In tijden van nood en onrust komen ook de meest slechte uit de samenleving uit hun riolen naar boven. Juist in deze tijd van snel opvolgende berichtgevingen proberen cybercriminelen misbruik te maken van de verwarring. Deze digitale oplichters proberen bijvoorbeeld...

Twitter raadt gebruikers aan wachtwoord te wijzigen

Twitter raadt gebruikers aan wachtwoord te wijzigen na computerstoring Twitter raadt zijn gebruikers wereldwijd aan hun wachtwoord te veranderen, na een computerstoring waardoor sommige wachtwoorden een tijdje onbeschermd op een interne server hebben gestaan. Het...

Ondernemers overwegend tevreden met aanpassingen privacywet

Ondernemers overwegend tevreden met aanpassingen privacywet MKB-Nederland en VNO-NCW zijn tevreden over de wijzigingen en toevoegingen van de Tweede Kamer aan de nieuwe privacywet. De ondernemersorganisaties hadden hierop aangedrongen in de aanloop naar de stemming...

Join the Crew. Get the Latest Divi Defenders