Over mij

Mijn verhaal tot zover…

Ruime ervaring in webdesign en online marketing

Welkom, mijn naam is Martin van der Kwaak en ben woonachtig in Leiderdorp. Op jonge leeftijd was mijn grote “kleine jongens” droom om te gaan werken als automonteur. Uiteindelijk heb ik dat ook gerealiseerd. Via allerlei omwegen kwamen er steeds meer commerciële uitdagingen op mijn pad. Dit dirigeerde me stap voor stap richting het omgaan met klanten en de daarbij horende commerciële activiteiten. Door de ontwikkeling van de tijd is daar ook het proces van online business bij gekomen.

Waarom? ik vind het geweldig werk, geen dag is hetzelfde en elke dag is weer anders. Nu alweer ruim 16 jaar geleden ben ik mezelf steeds meer gaan richten op het beheren en vormgeven van websites en “online” internetmarketing. Vanaf de intrede van het internet heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van webdesign, grafisch vormgeven en direct marketing.

Begin 2018 heb ik de grote stap genomen om als zelfstandig freelance webdesigner en grafisch vormgever verder te gaan. Mijn doel is het ondersteunen van ZZP’ers, kleine tot middelgrote bedrijven en maatschappelijke organisaties met hun online business.

Dagelijks realiseer ik met een grote dosis enthousiasme en liefde voor het vak graag nieuwe projecten. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website, het aanpassen van een oude website, het grafisch vormgeven van reclamemateriaal, online banners of een nieuwsbrief is.

Nog vragen?

Laten we anders gewoon bellen!
Gratis advies: 071 240 2455

Gedrevenheid, doorzettingsvermogen, altijd willen winnen en het plezier in mijn werk zijn mijn belangrijkste karaktereigenschappen. Het is een absoluut cliché uitspraak maar “ik ben zelf pas tevreden als mijn klant dat is”Uw project zal bij mij in goede handen zijn, ik daag u uit voor een volgende stap!