071 - 240 24 55 info@mvdkwebdesign.nl

MVDK Webdesign

en grafische vormgeving

Voor het bouwen van WordPress websites, grafisch vormgeven van documenten zoals brochures, tijdschriften, internetpublicaties en het beheren van uw Sociale Media!

Wie ben ik?

Graag stel ik mij even aan u voor! Mijn naam is Martin van der Kwaak ben 53 jaar en woon in Leiderdorp

De roots van mijn werkervaring liggen in de wereld van “Sales en Marketing”. Sinds 16 jaar ben ik mezelf steeds meer gaan richten op beheren en vormgeven van websites en internetmarketing.

Vanaf de intrede van het internet heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van webdesign, grafisch vormgeven en direct marketing. Begin 2018 heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige verder te gaan en mijzelf te verder te ontwikkelen en specialiseren als freelance WordPress webdesigner, grafisch vormgeven en het ondersteunen van kleine en middelgrote bedrijven met hun online business. Met enthousiasme en liefde voor het vak realiseer ik graag nieuwe projecten. Geen uitdaging is te gek!

Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website of het aanpassen van een oude, het grafisch vormgeven van reclamemateriaal of nieuwsbrief is. 

Gedrevenheid, doorzettingsvermogen, altijd willen winnen en het plezier in mijn werk zijn mijn belangrijkste karaktereigenschappen. Het is een cliché uitspraak maar “ik ben zelf pas tevreden als mijn klant dat is”. Uw project zal bij mij in goede handen zijn, ik daag u uit voor een volgende stap!

Samen werken aan uw nieuwe project en een zo goed mogelijk resultaat halen, halen dat is waar ik het voor doe. Neem gerust contact op via het contactformulier of vraag een gratis offerte aan!

Nog vragen? Laten we anders gewoon bellen!
Gratis advies: 071 240 2455

WordPress Webdesign

Bouwen van Webwinkels

Grafisch Vormgeven

Internet publicaties

Beheer van uw Social Media

Email Marketing

laten we beginnen

Klaar Om Verder Te Groeien?

Samen Kunnen We Dit!

MVDK WEBDESIGN

& Grafische vormgeving

Vossiuslaan 24
2353BB Leiderdorp
☎ 071-240 2455
✉ info@mvdkwebdesign.nl

 

© 2018 Mvdkwebdesign

U KUNT MIJ OOK VINDEN OP