Hulp nodig? 071 240 2455

Tarieven MVDK Webdesign

Ontdek een heldere indicatie van onze tarieven – geen verrassingen, gewoon duidelijkheid vooraf.

Z

Websiteontwerp

Z

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Z

Contentkwaliteit

Het zoeken naar de juiste persoon voor het maken van jouw website of design kan soms voelen als een zoektocht naar een speld in een hooiberg, vooral wanneer het aankomt op prijzen. Zoals je misschien al hebt gemerkt, is het vaak lastig om vooraf een duidelijke prijs te vinden. Dat is bij mij niet anders. De reden hiervoor is simpel: elk project is uniek en het is onmogelijk om van tevoren alle details te kennen.

Toch wil ik je niet helemaal zonder informatie laten. Op deze pagina probeer ik je een idee te geven van wat je ongeveer kunt verwachten qua kosten. Voor een gedetailleerde offerte, aangepast aan jouw specifieke wensen, nodig ik je uit om contact op te nemen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Is betalen in termijnen voor jou handiger? Geen zorgen, dat is mogelijk! Informeer naar de opties door contact met mij op te nemen.

Tarieven websites

Website basis vanaf €995
5 pagina’s (bijvoorbeeld Home, Over ons, Diensten, Contactformulier)
CMS WordPress, Mobiel vriendelijk, Snelle laadtijd, Social Media Integratie,

Website premium vanaf €1495
5 pagina’s (bijvoorbeeld Home, Over ons, Service, Diensten, Blog, portfolio, Contactformulier)
CMS WordPress, Mobiel vriendelijk, Snelle laadtijd, Social Media Intergratie, 10 gratis stockfoto’s.

Website webwinkel vanaf €3495
Webwinkel functionaliteiten, toevoegen 5 categorieen, toevoegen 25 producten
CMS WordPress, Mobiel vriendelijk, Snelle laadtijd, Social Media Intergratie, 20 gratis stockfoto’s.

WordPress onderhoud

Updates website gemaakt door MVDK Webdesign: €44,95 per half jaar
WordPress en de bijbehorende plugins worden gemiddeld één keer per maand bijgewerkt om de website up-to-date, veilig en optimaal functionerend te houden.

Logo Creatie

Voor een eenvoudig logo ontwerp €250 tot €600
afhankelijk van de complexiteit en de branding vereisten.

Flyers

Enkelzijdige A5 flyer: vanaf €55,00
Dubbelzijdige A5 flyer: vanaf €99,00
Enkelzijdige A4 flyer: vanaf €75,00 tot €120,00
Dubbelzijdige A4 flyer: vanaf €120,00 tot €160,00

Deze tarieven zijn indicatief en kunnen variëren op basis van de specifieke wensen en eisen, zoals de noodzaak voor het creëren van een uniek design of de integratie van bestaande huisstijlelementen.

Boevengenoemde kosten zijn exclusief drukwerk. Huisstijl en foto’s moeten zelf aangeleverd worden. Voor complexere ontwerpen of aanvullende diensten zoals het ontwikkelen van een huisstijl of het selecteren en bewerken van foto’s, worden extra kosten in rekening gebracht.

Visitekaartjes

Standaard visitekaartje, dubbelzijdig: vanaf €55,00
Voor het ontwerpen van visitekaartjes kunnen de tarieven variëren afhankelijk van ontwerpcomplexiteit, unieke vereisten, en of het ontwerp enkel- of dubbelzijdig is.

Dit tarief is een startpunt en omvat het ontwerpproces voor een dubbelzijdig visitekaartje waarbij de huisstijl door de klant wordt aangeleverd. Eventuele aanvullende wensen zoals speciale afwerkingen (bijvoorbeeld lamineren, spot UV, reliëfdruk), het gebruik van premium papier of het ontwerpen van een volledig nieuwe huisstijl kunnen leiden tot een hoger tarief.

Dit tarief is specifiek gericht is op het ontwerp. De kosten voor het drukken van de visitekaartjes zijn niet inbegrepen en kunnen variëren afhankelijk van de gekozen drukkerij, het gewenste aantal, en de kwaliteit van het papier en de afwerking. Huisstijl moet zelf worden aangeleverd; mocht dit niet beschikbaar zijn, dan kan het ontwikkelen van een huisstijl als een aparte service worden aangeboden, wat extra kosten met zich mee zal brengen.

Uurtarief

Werkzaamheden webdesgner & Digitale assistent €45 per uur

Websiteontwerp

Het visueel ontwerpen van de website, inclusief layout, kleurenschema’s, en het gebruik van afbeeldingen en lettertypen die aansluiten bij jouw merkidentiteit.

Webontwikkeling

Het technisch realiseren van het ontwerp in een werkende website, inclusief codering, programmeren en het integreren van functionaliteiten zoals formulieren, winkelwagentjes, en interactieve elementen.

Responsive Design:

Zorgen dat de website er goed uitziet en functioneel is op alle apparaten, van desktopcomputers tot smartphones.

Content Management Systemen (CMS)

Implementeren en aanpassen van CMS-oplossingen zoals WordPress, waardoor je zelf de inhoud van je website kunt beheren en bijwerken.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Optimaliseren van de website voor zoekmachines om de vindbaarheid te verbeteren, inclusief het aanpassen van de website structuur, content, en meta-tags.

Gebruikerservaring (UX) en Gebruikersinterface (UI) Design:

Het ontwerpen van de website voor een optimale gebruikerservaring en interactie, gericht op gebruiksgemak en esthetiek.

Veiligheid:

Implementeren van beveiligingsmaatregelen om de website te beschermen tegen cyberaanvallen en het waarborgen van de privacy van gebruikers.

Snelheidsoptimalisatie

Verbeteren van de laadtijden van de website door het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van caching, en andere technieken om de prestaties te verbeteren.

Onderhoud en Updates

Regelmatig bijwerken van de website om deze actueel, veilig, en functioneel te houden.

Consultancy en Strategie

Adviseren over online strategie, inclusief hoe de website kan bijdragen aan het bereiken van zakelijke doelstellingen, en het bieden van oplossingen voor digitale uitdagingen.

MVDK Webdesign & Grafische vomrgeving Leiderdorp

MVDK Webdesign

En grafische vormgeving

Vossiuslaan 24
2353BB Leiderdorp

Telefoon: 071-240 24 55
Mobiel: 06-539 198 54

Email: info@mvdkwebdesign.nl

KvK: 71141715
BTW: NL001982015B44

“Binnen het spectrum van digitale creatie vertegenwoordigen tarieven meer dan slechts cijfers; ze zijn de weerspiegeling van vakmanschap, toewijding en innovatie. Bij MVDK Webdesign streven we ernaar om met onze tarieven niet alleen een project te waarderen, maar ook een partnerschap te cultiveren waarbij kwaliteit, transparantie en waarde hand in hand gaan. Zo transformeren wij elke investering in een tastbaar succesverhaal in het web van mogelijkheden.”