Hulp nodig? 071 240 2455

Basis Blogartikel Plaatsing

Vergroot uw bereik met basis artikel plaatsing op onze blogs.

Z

Websiteontwerp

Z

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Z

Contentkwaliteit

Basis artikel plaatsing

Bij MVDk Webdesign zijn we trots op het beheren van diverse blogs die elk unieke en boeiende content bieden aan hun specifieke lezerspubliek. Onze “Basis Artikel Plaatsing” biedt een geweldige mogelijkheid voor merken en content creators om hun artikelen onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Door samen te werken met ons, kunt u profiteren van ons uitgebreide netwerk en onze professionele aanpak om uw boodschap effectief te verspreiden.

KenmerkBeschrijvingTariefindicatieAanvullende Opties
Standaard ArtikelArtikel van 500-800 woorden, aangeleverd door het bureau, zonder aanvullende aanpassingen.€95 - €145N.v.t.
Uitgebreid ArtikelArtikel van 800-1000 woorden, aangeleverd door het bureau, minimale aanpassingen toegestaan.€150 - €245Inclusief basis SEO-optimalisatie (+ €50)
Artikel met SEO-focusArtikel tot 1000 woorden, met specifieke SEO-instructies van het bureau, geoptimaliseerd door jou.€195 - €245SEO-optimalisatie uitgebreid (+ €100)
Multimedia IntegratieInvoegen van door het bureau aangeleverde afbeeldingen en video's in het artikel.+ €45 per elementVerzorgen van multimedia content (+ €100 per element)
LinkintegratieInbouwen van tot 3 hyperlinks per artikel, aangeleverd door het bureau.+ €45 per linkN.v.t.
Urgentie ToeslagSnelle verwerking en publicatie binnen 48 uur.+ 20% van de artikelkostenN.v.t.
Content Review & RevisieEen doorloop van het artikel met mogelijkheid tot één ronde van aanpassingen voor publicatie.+ €45Extra revisierondes (+ €30 per extra ronde)
Toelichting op de Diensten:

Standaard en Uitgebreid Artikel:
Deze opties verschillen voornamelijk in lengte en de mate van toegestane aanpassingen. De uitgebreide optie kan een basis SEO-check bevatten, wat de vindbaarheid kan verbeteren.

Artikel met SEO-focus:
Dit is ideaal voor bureaus die de SEO volledig door jou willen laten afhandelen. Het bevat doorgaans meer geavanceerde SEO-taken zoals keyword integratie, meta descriptions, en SEO-titels.

Multimedia Integratie:
Het toevoegen van multimedia verhoogt de engagement van het artikel. Je kunt ervoor kiezen dit zelf te beheren of aan te laten leveren.

Linkintegratie:
Dit is belangrijk voor SEO-doeleinden. Extra links kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar gerelateerde artikelen of adverteerderpagina’s.

Urgentie Toeslag:
Voor snelle turnarounds die vereisen dat jouw team prioriteit geeft aan het betreffende artikel boven andere projecten.

Content Review & Revisie:
Zorgt ervoor dat het artikel voldoet aan jouw kwaliteitsnormen en de stijl van je blog.

MVDK Webdesign & Grafische vomrgeving Leiderdorp

MVDK Webdesign

En grafische vormgeving

Vossiuslaan 24
2353BB Leiderdorp

Telefoon: 071-240 24 55
Mobiel: 06-539 198 54

Email: info@mvdkwebdesign.nl

KvK: 71141715
BTW: NL001982015B44

“Binnen het spectrum van digitale creatie vertegenwoordigen tarieven meer dan slechts cijfers; ze zijn de weerspiegeling van vakmanschap, toewijding en innovatie. Bij MVDK Webdesign streven we ernaar om met onze tarieven niet alleen een project te waarderen, maar ook een partnerschap te cultiveren waarbij kwaliteit, transparantie en waarde hand in hand gaan. Zo transformeren wij elke investering in een tastbaar succesverhaal in het web van mogelijkheden.”