Inplannen van tweets nu ook mogelijk via Twitter

mei 29, 2020 | Social Media | 0 Reacties

Inplannen van tweets is nu ook mogelijk via twitter.

Alle gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun berichten vooraf in te plannen op een zelf bepaalde tijd en datum.

Tot nu toe waren de gebruikers van twitter aangewezen op derde partij apps voor het inplannen van de Twitterberichten. Veel gebruikte apps die hiervoor tot nu toe gebruikt worden zijn Tweetbot, Twitteriffic of de eigen Twitter app Tweetdeck.

Inplannen van tweets nu mogelijk

Inplannen van tweets nu ook mogelijk via TwitterMet ingang vanaf vandaag is het inplannen van tweets nu ook mogelijk vanaf de officiële Twitter-website. Wanneer je een nieuwe twitter bericht wilt opstellen verschijnt er nu onderaan het bericht een kalenderknop. Deze kalender button bevindt zich helemaal rechts onderaan van de bestaande afbeeldingen, gif, poll en emoji knop.
Met de nieuwe functie om tweets in te plannen kun je nu volledig zelf bepalen wanneer een bepaalde Twitter bericht op welke datum of tijdstip deelt met de rest van de wereld.

Ingeplande tweets nog niet volgorde

In het nieuwe venster verschijnt nu een knop onderaan die een overzicht met jouw ingeplande tweets laat zien. Dit vensters vind je naast het overzicht met concept tweets die daar zijn opgeslagen zonder publicatiedatum.

Inplannen tweets nog niet via de twitter app

Helaas is het inplannen van tweets nog niet beschikbaar op de mobiele app van twitter. Ook worden concept berichten die zijn opgesteld in de online web versie van Twitter niet weergegeven en gesynchroniseerd met de apps.
Het is nog niet bekend wanneer Twitter de inplanfunctie uitrolt voor de mobiele Twitter apps. tot die tijd moeten we nog even geduld hebben maar dat het fijner zal werken is een ding wat zeker is.

Broninformatie:

RTL Nieuws: Twitter laat gebruikers tweets inplannen via site

Dit vind je misschien ook leuk…

Volg mij ook op

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *